Winkelwagen

Maatwerk

Kerstpakket op maat

Er zijn verschillende manieren om een maatwerk kerstpakket samen te stellen. De eerste stap is om het formulier in te vullen. Vervolgens zal een van onze specialisten zo snel mogelijk contact met je opnemen en samen met je bespreken welke opties er zijn op basis van jouw wensen. 

Personaliseren van jouw kerstpakketten

Bij het samenstellen van een maatwerk kerstpakket is personalisatie mogelijk. Denk hierbij aan het toevoegen van een eigen kerstkaart of artikel, het bedrukken van een product met je bedrijfslogo of zelfs een eigen ontwerp van de verpakking (bij grote aantallen). Alles is bespreekbaar, neem dus vooral contact met ons op en vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Samenstellen in onze showroom

In onze sfeervolle showroom ontvangen wij je graag om samen mogelijke producten te bekijken, vast te houden en samen te stellen. Onder het genot van een lekker kopje koffie laten wij je graag alle mogelijkheden zien voor jouw maatwerk kerstpakket. Niets wat je bedenkt is onmogelijk, daar zorgen wij voor. Om langs te komen in onze showroom maak je gemakkelijk een afspraak op de showroom-pagina. We hopen je snel te zien!  

Kerstpakket samenstellen

Een kerstpakket kan je al zelf samenstellen vanaf 10 pakketten! Laat je gegevens achter en we contacten je zo snel mogelijk.