Winkelwagen

Wie zijn wij?

Let's meat!

Terug naar de vorige eeuw

Waar onze reis 100 jaar geleden begon

Kerstpakket.com is onderdeel van de fa. Egbert Van der Vegt uit Harderwijk. Wij houden ons al drie generaties, sinds 1924, bezig met lekker eten en drinken! Al bijna 100 jaar dus. En van die 100 jaar maken we al meer dan 50 jaar kerstpakketten. Dan mag je jezelf best kerstpakkettenspecialist noemen!

harderwijk kerst
egbert
Vanuit Harderwijk

Egbert van der Vegt

Wij verzorgden in die 50 jaar kerstpakketten voor diverse bedrijven, organisaties en instellingen. Van groot tot klein. Je kunt bij ons al terecht voor 6 kerstpakketten maar ook voor duizenden.
Al vanaf 1997 zijn we ook actief op internet te vinden met onze websites. Eerst nog alleen informatief maar later ook met een eenvoudige webshop.

Vanuit Harderwijk

Eric van der Vegt

Ouderwetse kwaliteit gekoppeld aan de moderne technologie. Een mooie combinatie vinden we zelf. Hiermee laten we zien dat we weliswaar stevig geworteld zijn in het verleden maar ook met twee benen in het ‘hier en nu’ staan met onze moderne kerstpakketten webshop.

Wij van de IP Voice Group zijn erg blij en zeer tevreden met de goede service en de prachtige pakketten! Bedankt voor de snelle Top service!
Cisca
Management
Top service en super goede betaalbare kerstpakketten in Harderwijk. Aanrader als je een unieke samenstelling wilt weggeven.
Jan de Keizer
Ondernemer
Inclusief Levering

Op alle bestellingen boven €999.00

Niet goed = snel opgelost

Wij laten je niet alleen tijdens kerst

Levering door heel Nederland

Waddengebieden in overleg

100% veilig afrekenen

Persoonlijk contact en via factuur