Over Ons

Kerstpakket.com is onderdeel van Van der Vegt Harderwijk. Wij houden ons al drie generaties bezig met kerstpakketten maar ook met lekker eten en drinken. Een mooie combinatie.

Kerstpakket.com heeft zich sinds 1996 toegespits op het samenstellen en verkopen van kerstpakketten in de breedste zin van het woord. Niet alleen kun je bij ons terecht voor je standaard kerstpakketten maar ook voor diverse themapakketten en wijnpakketten kun je bij ons slagen.

Wij zetten ons meer dan 100% voor je in zodat jij succes behaalt met jouw kerstpakketten.

kerstpakket.com tevredenheidsgarantieWij maken sinds een aantal jaren geen gebruik meer van de traditionele kerstpakkettenbrochure maar presenteren ons assortiment Online op kerstpakket.com en in onze showroom in Harderwijk. Hier bieden we je de mogelijkheid om zelf, in alle rust, je kerstpakketten samen te stellen. Met ons uitgebreide assortiment van meer dan 2000 artikelen, ons grote aanbod kerstpakketten themalijnen en cadeaus en wijnen kunnen we bijna ieder (kerst)pakket voor je samenstellen.

Onze kerstpakkettenspecialisten bezoeken beurzen (nationaal en internationaal) om zo creatief mogelijk invulling te kunnen geven aan de heersende trends. We menen dat we hierdoor een mooi en breed assortiment kerstpakketten te kunnen bieden.

In tegenstelling tot veel kerstpakketten verkopers hebben wij alles zelf in de hand. Van de samenstelling en productie van je kerstpakketten. We hebben onze eigen inpakcentrale in Harderwijk waar al jouw zorgvuldig samengestelde pakketten met zorg worden ingepakt.

Kerstpakket.com levert in Nederland, België en Duitsland en natuurlijk kunnen we de kerstpakketten en / of relatiegeschenken wereldwijd voor je verzenden. Hiervoor werken we nauw samen met gerenommeerde transporteurs, koeriers en pakketbezorgers.

kerstpakketten bezorgen kerstpakket.comKortom: kerstpakket.com is jouw totaalleverancier voor alles wat met kerstpakketten, eindejaarsgeschenken en relatiegeschenken te maken heeft.