Winkelwagen

Kerstpakket ideeën

Kerst staat weer voor de deur en dat betekent dat je weer moet gaan bedenken wat de beste kerstpakket ideeën voor dit jaar zijn. Wat ga je geven aan bijvoorbeeld je personeel of je collega’s? Hoe laat je nu merken dat je hun echt waardeert? Wellicht is een kerstpakket wel het ideale geschenk. Maar er zijn natuurlijk ontzettend veel soorten, en je wilt natuurlijk wel dat jouw geschenk origineel is en gewaardeerd wordt. Loop jij ook tegen deze problemen aan? En heb je geen idee wat een leuk kerstpakket is? Kerstpakket.com helpt je bij het vinden van het perfecte pakket.

Waarom een kerstpakket?

Een kerstpakket is een ontzettend leuk en traditioneel cadeau. Al sinds het begin van de 19e eeuw is het kerstpakket een traditie die standhoudt en warmte brengt tijdens de kerstdagen. Wie je ook wilt bedanken, een kerstpakket is altijd een goed geschenk. Het straalt een tastbare vorm van waardering uit, en dat is goed voor de relatie tussen de gever en ontvanger. Kerstpakketten dragen bij aan de feestelijke sfeer tijdens de feestdagen. Ze creëren een gevoel van gezelligheid en verbondenheid. Een kerstpakket is ook een leuk geschenk omdat het altijd een diverse inhoud heeft. Dit garandeert dat het altijd origineel is en dat er voor iedereen wat wils in zit. Dus, als je geen ideeën had over wat je aan je personeel of collega’s moest geven, weet je het nu: een kerstpakket!

Originele kerstpakket ideeën voor vrouwen

Er zijn zo ontzettend veel soorten kerstpakketten. Dat maakt het vaak lastig om het perfecte pakket uit te kiezen. Wij van kerstpakket.com helpen je hierbij. Wij zorgen ervoor dat jij het perfecte kerstpakket idee krijt en deze kan bestellen. Bijvoorbeeld: wat geef je nou aan je vrouwelijke collega’s of personeel? Hiervoor hebben wij een aantal ontzettend leuke kerstpakketten ontwikkeld. Neem een voorbeeld aan het ‘celebrate every season pakket’, een echt vrouwenpakket met handcrème, geurkaarsen, bonbons en een heerlijke prosecco. Ben je nu benieuwd naar al onze andere kerstpakket ideeën voor vrouwen? Bekijk dan onze categorie kerstpakket vrouw!

Originele mannen kerstpakket ideeën

Voor de mannen is het soms ook lastig om te bedenken wat voor een soort kerstpakket je kan geven. Waar houden mannen nou echt van? En wat willen zij graag terug in een kerstpakket? Wij van kerstpakket.com zullen je een handje helpen. Ben je op zoek naar een perfect kerstpakket voor een echte stoere grillmaster? Bekijk dan zeker eens het ‘barbecue master’ kerstpakket. Of misschien ben je wel op zoek naar een pakket voor een echte avonturier. Bekijk dan zeker eens het kerstpakket ‘life is meant for adventures’. Ben je nu benieuwd wat wij nog meer te bieden hebben voor mannen? Bekijk dan onze categorie kerstpakket mannen!

Samen thuis genieten: kerstpakket ideeën voor een warme en gezellige feestperiode

Jou personeel of collega’s hebben het hele jaar ontzettend hard gewerkt. Nu is het tijd om te ontspannen en lekker samen thuis te genieten met familie en vrienden tijdens de feestdagen. Dit is waarom wij een aantal pakketten hebben samengesteld, zodat jou personeel of collega’s echt het gevoel krijgen dat ze lekker kunnen ontspannen en genieten. We hebben bijvoorbeeld een pakket met een heerlijk dekentje en allerlei lekkernijen voor een echte chillavond, zoals het ‘Binnenblijven’ of ‘Bonfire’ kerstpakket. Een ander voorbeeld: een kerstpakket met een heerlijke voetenwarmer en allerlei verschillende lekkernijen, zoals thee, chocolade, chipjes en een heerlijke toffee mix die je een echt ’thuisgevoel’ geeft, het ‘Nothing Feels Like Home’ kerstpakket.

Luxe verwennerij: exclusieve kerstpakket ideeën voor bijzondere gelegenheden

Wil je jou collega’s of personeel nu ècht eens goed in de watten leggen. Ga dan voor een wat chiquer en luxer kerstpakket. hier hebben wij natuurlijk ook aan gedacht. Wij hebben een assortiment samengesteld dat perfect overeenkomst met jou wensen voor een wat luxere uitstraling. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij het kerstpakket ‘chique’. Dit kerstpakket bevat verschillende luxe producten zoals chocolade kerstballen, theekruiden, een luxe borrelmix en heerlijke dark amber geurstokjes, perfect voor de winterdagen. Een ander voorbeeld: kerstpaket ‘celebrate every season’, een kerstpakket met luxe items zoals lekkere Belgische bonbon’s, handcrème, geurkaarsen en een heerlijke prosecco.

Duurzaam kerstpakket: het pakket van deze tijd

De afgelopen jaren is de interesse in duurzaamheid ontzettend erg gestegen. De bevolking is zich bewust geworden van de mogelijke problemen die vervuiling veroorzaken, en is hiernaar gaan handelen. Bij kerstpakket.com willen wij ook zorgen voor een groene toekomst, dit is waarom wij duurzame kerstpakketten verkopen. Ben je benieuwd naar onze duurzame kerstpakketten en wat kerstpakket.com precies doet om de wereld een stukje schoner te maken? Bekijk dan onze categorie duurzaam kerstpakket, en maak samen met ons de wereld een stukje beter.

Kerstpakket samenstellen

Ik hoor je al denken, hhmmm de hiervoor genoemde pakketten zijn wel leuk, maar wat zijn nou echt originele kerstpakket ideeën… Je wilt natuurlijk wel echt een origineel pakket hebben voor bijvoorbeeld je personeel of collega’s. Dit is waarom we bij kerstpakket.com ook de mogelijkheid bieden om je kerstpakket zelf samen te stellen. Mochten de standaard pakketten nu net niet alles bevatten waar u op gehoopt had, kunt u bij ons een compleet uniek kerstpakket samenstellen dat aan al u wensen voldoet. Zo zorgt u ervoor dat al uw werknemers of bijvoorbeeld collega’s het perfecte kerstpakket krijgen.

Waar de echte kerstpakket ideeën ontstaan, onze showroom

Zit je nu te lezen en heb je nog steeds geen idee wat nou het perfecte kerstpakket is voor uw personeel of collega’s? Ook daarvoor hebben we bij kerstpakket.com een oplossing. Wij hebben namelijk een ontzettend mooie showroom waar we alle mogelijkheden en wensen voor jouw kerstpakketten kunnen bespreken. Tijdens een gezellige ontmoeting in onze showroom, bespreken we onder het genot van een hapje en drankje, de sfeer, thema’s en de mogelijke persoonlijke touch die jouw kerstpakket onvergetelijk zullen maken. We denken mee over communicatie en uitreiking, zodat het moment van overhandigen optimaal benut wordt. Wil jij nu meteen een afspraak maken om langs te komen? Dat kan! Bekijk dan snel de pagina showroom.

Waarom kiezen voor kerstpakket.com?

Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring op het gebied van kerstpakketten. Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld, en veel ervaring opgedaan. Hierdoor hebben wij de allerbeste kerstpakket ideeën weten te ontwikkelen. Dit heeft ertoe geleid dat wij kerstpakketten hebben geleverd aan grote bedrijven als Shell, KPN, Canon en meer. We hebben een uitgebreid assortiment aan kerstpakketten die zorgvuldig zijn samengesteld, en van hoge kwaliteit zijn. Desalniettemin bieden we een snelle levering en hebben we een uitstekende klantenservice. Dus had je nou geen idee wat voor kerstpakket je moest geven, en was je op zoek naar een mogelijkheid om je kerstpakketten betrouwbaar en gemakkelijk online te bestellen? Dan ben je bij kerstpakket.com aan het juiste adres!

Maar ik zie je nu al denken, maar wat maakt hun dan anders ten opzichte van andere bedrijven? Wij van kerstpakket.com:

  • Luisteren naar jouw specifieke wensen en bieden een verrassend product op maat waarbij we je volledig ontzorgen;
  • Wij stellen een uniek pakket samen, dat past bij de cultuur, kernwaarden en doelstellingen van jouw organisatie;
  • We nodigen je uit in onze showroom om alle mogelijkheden te bespreken en onder het genot van een hapje en een drankje jouw wensen vast te stellen;
  • Ook denken we na over sfeer, thema en een persoonlijke touch, passend binnen jouw budget en ondernemersmogelijkheden (belasting);
  • Desalniettemin adviseren we jou over de communicatie en uitreiking van het kerstpakket, zodat je dat unieke moment optimaal benut;
  • Wij zijn jonge ondernemers, we denken en handelen snel, transparant en enthousiast; wij verrassen en dat maakt ons blij;