Winkelwagen

Duurzaam kerstpakket

Kerst staat weer voor de deur en dat betekent dat er weer nagedacht moet worden over een geschenk voor bijvoorbeeld je personeel of collega’s. Hoe laat je nu merken dat je hun echt waardeert? Wellicht is een duurzaam kerstpakket wel het ideale geschenk. Tegenwoordig hechten veel mensen waarde aan producten die duurzaam zijn. Iedereen wil natuurlijk een positieve impact op de wereld creëren. Om hier voor te zorgen helpen we je bij kerstpakket.com bij het vinden van het perfecte duurzame kerstpakket!

Waarom een duurzaam kerstpakket?

Een kerstpakket is een ontzettend leuk en traditioneel cadeau. Al sinds 1987 is het duurzame kerstpakket een traditie die standhoudt en warmte brengt tijdens de kerstdagen. Wie je ook wilt bedanken, een kerstpakket is altijd een goed geschenk. Het straalt een tastbare vorm van waardering uit, en dat is goed voor de relatie tussen de gever en ontvanger. Duurzaamheid is een factor waar steeds meer mensen bewust mee bezig zijn. Wanneer een bedrijf duurzaamheid omarmt, creëert dit een positief beeld, bijvoorbeeld bij je personeel. Het straalt bewustzijn, vertrouwen en betrouwbaarheid uit. Ook kan het geven van een duurzaam kerstpakket zorgen voor meer werknemersbetrokkenheid. Als ze zien dat hun werkgever duurzaamheid omarmt, voelen ze zich meer verbonden met de bedrijfscultuur en de bedrijfswaarden.

Wat doet kerstpakketten.com aan duurzaamheid?

Samen sterker: We geloven in het geven van kansen aan iedereen. We laten sommige van onze kerstgeschenken inpakken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door samen te werken met lokale ondernemers en initiatieven, en door het bieden van eerlijke lonen, streven we ernaar om een positief effect te hebben op onze gemeenschap en onze medewerkers. Ook steunen we lokale goede doelen en initiatieven zoals de Voedselbank, Trees for All en Love Not Waste.

Groen denken, samen profiteren: We doen zaken lokaal en eerlijk. Zo bouwen we samen aan een groene toekomst voor ons en onze partners. Dit is goed voor iedereen: voor ons, voor leveranciers en voor klanten. We kiezen onze kerstpakket-producten zorgvuldig uit. We werken samen met leveranciers die ook groen denken. Veel van onze producten hebben bijvoorbeeld een verpakking die je kunt recyclen. Onze kerstpakket dozen zijn met zorg uitgekozen. Ze zijn gemaakt van gerecycled papier en zijn precies groot genoeg. Zo gebruiken we niet te veel papier en besparen we op verpakkingsmateriaal. Wanneer we de pakketten inpakken, doen we dat op een slimme manier. We zorgen ervoor dat alles goed in de doos past. Hierdoor is er weinig extra opvulmateriaal nodig en kunnen we meer pakketten op een pallet kwijt. Dit is zowel goed voor het milieu als voor de portemonnee. Door het gebruiken van gerecyclede materialen voor onze verpakkingen en door het perfect afmeten van onze verpakkingen, zorgen we ervoor dat we een ontzettend duurzaam kerstpakket creëeren.

Onze planeet, onze verantwoordelijkheid: We zijn vastbesloten om de planeet te beschermen. We investeren in groene technologieën en maken gebruik van zonne-energie voor onze showroom. Onze opslag en transport worden milieubewust beheerd door gecertificeerde partners. Bijna al onze verpakkingen zijn gerecycled, en we zijn altijd op zoek naar manieren om ons verpakkingsgebruik te verminderen en de recyclebaarheid te verbeteren. We stimuleren ook lokaal winkelen en en we geven tips over hoe onze producten opnieuw te gebruiken.

Het perfecte duurzame kerstpakket

Wanneer je op zoekt bent naar een duurzaam kerstpakket, is het natuurlijk van belang dat je wel echt iets kan aanbieden wat de wereld weer een stukje beter maakt. Je wilt dat jou geschenk echt gewaardeerd wordt. Bij kerstpakket.com hebben wij hier natuurlijk aan gedacht. Wij hebben een assortiment dat perfect geschikt is voor uw personeel of collega’s. Denk bijvoorbeeld aan de kerstpakketten: ‘kerstpakket duurzame borrel’ en ‘kerstpakket duurzame zoetekauw’. Met deze pakketten weet je in ieder geval zeker dat je personeel het bewustzijn van je bedrijf echt waardeert, en niet te vergeten, je hebt een positieve bijdrage aan het milieu geleverd! Dit zijn slechts enkele ideeën voor het perfecte kerstpakket. Wil je verder brainstormen? Bekijk dan snel de categorie; kerstpakket ideeën.

Wat duurzaamheid voor jou bedrijf kan betekenen

Wanneer je er voor zorgt dat je bedrijf bewust bezig is met duurzaamheid, creëer je marktkansen. Wanneer een bedrijf zich duurzaam opstelt, kan het een stuk aantrekkelijker worden voor mensen en klanten die waarde hechten aan milieubewustzijn. Duurzaamheidsacties kunnen je bedrijfsimago verbeteren. Consumenten en investeerders zijn vaak meer geneigd om zaken te doen met bedrijven die zich inzetten voor positieve sociale en milieueffecten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van welke positieve effecten het bewust bezig zijn met duurzaamheid op jou bedrijf kan hebben. Begin vandaag nog met het bewuster worden van duurzaamheid en bekijk onze duurzame kerstpakketten!

Duurzaam kerstpakket samenstellen

Misschien ben je op zoek naar een kerstpakket met veel herbruikbare producten, misschien zoek je een pakket met veel biologische producten of zoek je er een met een duurzame verpakking. Er zijn talloze mogelijkheden. Dat maakt het soms moeilijk om het perfecte duurzame kerstpakket te vinden. Dit is waarom we bij kerstpakket.com ook de mogelijkheid bieden om je kerstpakket zelf samen te stellen. Mocht je nou toevallig net niet al je wensen kunnen vervullen met onze standaard pakketten, kunt u bij ons een compleet uniek duurzaam kerstpakket samenstellen dat aan al u wensen voldoet. Zo zorgt u ervoor dat al uw werknemers, of bijvoorbeeld collega’s het perfecte kerstpakket krijgen. Bent je nou benieuwd hoe dit precies in zijn werking gaat? Bekijk dan onze categorie kerstpakket samenstellen.

Waarom kiezen voor kerstpakketten.com?

Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring op het gebied van duurzame kerstpakketten. Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld, en veel ervaring opgedaan. Dit heeft ertoe geleid dat wij kerstpakketten hebben geleverd aan grote bedrijven als Shell, KPN, Canon en meer. We hebben een uitgebreid assortiment aan kerstpakketten die zorgvuldig zijn samengesteld, en van hoge kwaliteit zijn. Desalniettemin bieden een snelle levering en hebben we een uitstekende klantenservice. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en gemakkelijke manier om een duurzaam kerstpakket in 2023 online te bestellen, dan ben je bij kerstpakket.com aan het juiste adres!